10 powodów, by zamawiać jedzenie w lecie

Temperatura Chcielibyśmy dziś przedstawić Wam dziesięć naprawdę dobrych powodów, by zamawiać jedzenie w lecie online! To lepsze niż gotowanie samemu. Oto one: 1. Gotowanie w gorącej kuchni może sprawić, że sam poczujesz się jak pieczony kurczak w swoim piekarniku – tylko stracisz apetyt i czas! 2. Lodówka wypełniona jest zimnymi, schłodzonymi napojami, więc nie ma już miejsca na składniki, z których można byłoby stworzyć obiad. 3. Można na naszym portalu znaleźć nie tylko pizzę i ciepłe dania, ale także świeże sałatki, sushi i inne lekkie, zdrowe rzeczy. 4. Bądźmy szczerzy, zamówienie zajmie chwilę, a zabranie się za gotowanie i samo ugotowanie pochłonie wiele czasu. 5. Zamiast gotować w gorącej kuchni, lepiej wziąć przyjemną kąpiel lub chłodny prysznic. 6. Dostawca jedzenia może wyglądać jak David Hasselhoff w „Słonecznym Patrolu” ;). 7. Jest duże prawdopodobieństwo, że w sklepie nie znajdziesz potrzebnych produktów do swojego wymarzonego dania, a zakupy w poszukiwaniu odpowiednich składników pochłoną większą część Twojego wolnego czasu. 8. Z opakowań z zamówionego jedzenia można stworzyć świetne rzeczy: pizzabox pizzabox2 9. I czy nie jest tak, że przy grillu jest więcej pracy niż zabawy? 10. W najbliższą niedzielę będziemy mieli dla Was zniżkę! Nasz procentowy rabat będzie rósł razem z temperaturą – im cieplej będzie w niedzielę, tym większy rabat*! *Zmierzona zostanie temperatura o godz. 12:00 w niedzielę (11.08.2013) w Warszawie na stronie http://www.meteo.pl/. Dokładna temperatura zostanie ogłoszona w niedzielę (11.08.13) o godz. 12:00 na naszym fanpage! Rabat procentowy będzie obowiązywał w godz. 12:00 – 14:00 w niedzielę (11.08.13 r.). Rabat będzie podany na naszym fanpage.

2 Comments

  1. Gdzie jest ten rabat „temperaturowy”, złożyłem zamówienie i zapłaciłem co do grosza, nigdzie nie ma podanego kodu promocyjnego, ani instrukcji jak działa rabat , nic mnie tak nie wkurza jak oszukiwanie klienta w biały dzień!

Dodaj komentarz

(*) Required, Your email will not be published

*